Junioreiden kesäleiri

Leirimainos

Hokutoryu-junioreiden kesäleiri järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa 7.–9.6.2024. Leirin ohjaavat Sensei Matti Väisänen 3. dan ja Sensei Nina Väisänen 1. dan. Siviiliammatiltaan opettajana toimiva Sensei Matti Väisänen on arvostettu ja pidetty kansainvälisen tason ohjaaja sekä menestyvä valmentaja. Hänen valmennettavansa ovat saavuttaneet useita suomenmestaruuksia ja muita SM-mitaleita.

Sensei Nina Väisänen on kokenut junioriohjaaja, jolla on ollut myös vaikuttava kilpaura full contact -ju-jutsussa. Hän on voittanut lukuisia suomenmestaruuksia, minkä lisäksi hän on sekä Euroopan että maailmanmestari.

Hokutoryu-kesäleiri

Leirimainos

Hokutoryu ju-jutsun kesäleiri järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa 7.–9.6.2024. Pajulahti on Suomen Olympiakomitean virallinen valmennuskeskus, joka kehittää kilpa-, huippu- ja kuntourheiluun liittyviä harjoitusolosuhteita sekä valmentajakoulutusta ja valmennusleiritystä.

Osa harjoituksista pidetään sään salliessa ulkona, joten mukaan kannattaa valita ulkoliikuntaan sopivat jalkineet. Leirillä on myös oma osuus junioreille.

Näytä vanhentuneet tiedotteet