Natsa- ja vyökokeet junioreille

Junnu-jutsun harrastajille järjestetään natsa- ja vyökokeita maanantaina 21.5.2018 normaalin harjoitusvuoron yhteydessä. Lisäksi maanantaina 14.5. pidetään kokeisiin valmistava harjoitusvyökoe, johon osallistuminen on myös erittäin suositeltavaa.

Natsakokeen hinta on 5 € ja keltaisen vyön kokeen hinta 20 €. Keltaisen vyön kokeeseen osallistuvien tulee hankkia myös 20 € hintainen Hokutoryu-passi, jota varten tarvitaan yksi noin passikuvan kokoinen kasvokuva. Maksut on toimitettava seuralle ennen kokeita joko käteisellä tai tilisiirtona.

Hokutoryu-kesäleiri

Leirijuliste

Hokutoryu ju-jutsun kesäleiri järjestetään Pajulahdessa 29.6.–1.7.2018. Pajulahti on Suomen Olympiakomitean virallinen valmennuskeskus, joka kehittää kilpa-, huippu- ja kuntourheiluun liittyviä harjoitusolosuhteita, valmentajakoulutusta ja valmennusleiritystä.

Osa leirin harjoituksista pidetään sään salliessa ulkona, joten mukaan kannattaa valita ulkoliikuntaan sopivat jalkineet.

Leirillä pidetään C-tuomarikoulutus, johon voivat osallistua kaikki vähintään vihreävöiset ju-jutsukat. Tuomarikoulutuksessa käydään läpi säännöt, tuomarin tehtävät ja arvostelukriteerit sekä tuomitaan harjoitusotteluita.

Näytä vanhentuneet tiedotteet