Vuonna 2022 seuran jäsenmaksut pysyvät samansuuruisina kuin vuonna 2021. Alla olevat maksut ovat siis voimassa myös vuodenvaihteen jälkeen.

Jäsenmaksut

Aikuisten (yli 15 v) jäsenmaksu 190 €
Junioreiden (alle 15 v) jäsenmaksu 110 €
Diesel-ryhmän jäsenmaksu 110 €
Jäsenmaksu on voimassa puoli vuotta ja oikeuttaa osallistumaan seuran järjestämiin harjoituksiin joko kevätkauden 1.1.–30.6. tai syyskauden 1.7.–31.12. ajan.

Kurssit

Aikuisten (yli 15 v) peruskurssi 110 €
Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla peruskurssin alennushinta on 75 €. Kurssimaksuun sisältyy aina puolen vuoden jäsenmaksu.
Junioreiden (9–12 v) peruskurssi 110 €
Hintaan sisältyy puolen vuoden jäsenmaksu.

Vyökokeet

Ju-jutsu Kenjutsu
Vyöarvot
keltainen 20 25
oranssi 25 40
vihreä 30 60
sininen 40
ruskea 50 125
Muut
natsakoe 1 5
passi 2 20 25

1 Natsakokeita pidetään vain junioreille varsinaisten värivyökokeiden välissä.

2 Passi tulee hankkia keltaisen vyön kokeen yhteydessä.

Oranssia vyötä korkeampia vyöarvoja voi kuitenkin pääsääntöisesti suorittaa vain valtakunnallisilla leireillä.

Merkit

Seuramerkki 7 €
Seuramerkki kiinnitetään harjoittelupuvun vasempaan hihaan.
Hokutoryu-merkki 8 €
Hokutoryu-merkki tulee puvun vasempaan rintamukseen sydämen kohdalle.
Kenjutsumerkki 7 €
Kenjutsumerkin paikka on puvun vasemmassa rintamuksessa. Jos puvussa on jo entuudestaan Hokutoryu-merkki, kiinnitetään kenjutsumerkki puvun oikeaan hihaan.

Puvut

Seura järjestää yhteisiä pukutilauksia säännöllisesti peruskurssien aikana. Jos haluat tilata pukuja seuran kautta muina ajankohtina, ota yhteyttä osoitteeseen .

Oheisvarusteet

Hokutoryu-aiheisia oheisvarusteita, kuten treenikasseja, nyrkkeilyhanskoja ja huppareita, on saatavilla Budogu-verkkokaupasta. Varusteita on mahdollista hankkia seuran kautta yhteistilauksina.

Lisenssit

Ju-Jutsu Oulu kuuluu muiden Hokutoryu-seurojen tavoin Suomen Karateliittoon, minkä vuoksi jokaisella seuran jäsenellä tulisi olla voimassa oleva liiton lisenssi. Vuonna 2022 harrastajalisenssin hinta on 10 € ja ohjaajalisenssin 20 €.

Maksutavat

Seuran jäsen- ja peruskurssimaksuista sekä varustetilauksista toimitetaan lasku sähköpostiviestinä. Laskut voi maksaa tilisiirron lisäksi maksukortilla, käteisellä, MobilePaylla, liikuntaeduilla tai edellä mainittujen yhdistelmillä. Huomaa kuitenkin, että liikuntaetuja voi Verohallinnon ohjeiden mukaisesti käyttää ainoastaan henkilökohtaisiin seuran jäsen- ja peruskurssimaksuihin, mutta ei esimerkiksi varustehankintoihin. Lisätietoja eri maksutavoista on nähtävissä alla.

Tilisiirto

Tilisiirto on yleensä helpoin tapa maksaa seuran lähettämä lasku. Jokaisessa laskussa on laskukohtainen viitenumero, jonka avulla maksutietojen syöttäminen omassa verkkopankissa on suoraviivaista.

Jos teet seuralle tilisiirron ilman laskua, niin mainitse viestikentässä, mistä ja kenen maksusta on kyse.

IBAN
FI26 5157 6820 0114 32
BIC
OKOYFIHH

Maksukortti

Seuralla on harjoitustiloissaan käytössä Zettle-maksupääte, jonka kautta voi maksaa kaikilla yleisimmillä sirullisilla maksukorteilla. Maksupääte tukee myös lähimaksamista sekä korteilla että Google Pay-, Apple Pay- ja Samsung Pay -mobiililompakoilla. Magneettijuovakorteilla maksaminen ei kuitenkaan ole mahdollista.

 • Lähimaksu
 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Maestro
 • Google Pay
 • Apple Pay
 • Samsung Pay
 • JCB
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • UnionPay
 • V Pay

Käteinen

Perinteinen käteinen raha kelpaa maksuvälineeksi yhä edelleen. Käteisellä maksaessa kannattaa kuitenkin pyrkiä varaamaan mukaan tasaraha, sillä vaihtorahaa ei välttämättä ole saatavilla runsaasti.

MobilePay

MobilePayn avulla voi maksaa ostoksia vaivattomasti paikan päällä seuran harjoitustiloissa.

Lisäksi seuran lähettämän laskun voi maksaa MobilePaylla seuraavasti:

 1. Avaa MobilePay-sovellus ja siirry Lähetä-näkymään.
 2. Syötä laskun loppusumma maksun suuruudeksi ja napauta Jatka-painiketta.
 3. Valitse maksun vastaanottajaksi seuran MobilePay-lyhytnumero 55565.
 4. Lisää maksun kommenttikenttään laskun viitenumero.
 5. Pyyhkäise Maksa-painiketta.
 6. MobilePay välittää tiedon suoritetusta maksusta seuralle automaattisesti.

Smartum

SmartumPay-mobiilisovelluksella sekä paperisilla Smartum Liikuntaseteleillä tai Liikunta- ja kulttuuriseteleillä voi maksaa henkilökohtaisia seuran jäsen- tai peruskurssimaksuja joko kokonaan tai osittain.

Seuran toimipiste löytyy mobiilisovelluksen käyttöpaikkahausta nimellä Ju-Jutsu Oulu. Suoritetusta SmartumPay-maksusta välittyy tieto seuralle automaattisesti.

Paperiset Smartum-setelit voi toimittaa harjoitusten ohjaajille. Seteleitä ei voi muuttaa rahaksi eikä niistä voi antaa vaihtorahaa takaisin.

ePassi

ePassi-mobiilisovelluksella voi maksaa henkilökohtaisia seuran jäsen- tai peruskurssimaksuja joko kokonaan tai osittain. Seuran toimipiste löytyy sovelluksen hakutoiminnosta nimellä Ju-Jutsu Oulu. Suoritetusta ePassi-maksusta välittyy tieto seuralle automaattisesti.

Edenred

Edenredin mobiilisovelluksella ja Virikeseteleillä voi maksaa henkilökohtaisia seuran jäsen- tai peruskurssimaksuja joko kokonaan tai osittain.

Seuran toimipiste löytyy mobiilisovelluksen käyttöpaikkahausta nimellä Ju-Jutsu Oulu. Suoritetusta mobiilimaksusta välittyy tieto seuralle automaattisesti.

Paperiset Virikesetelit voi toimittaa harjoitusten ohjaajille. Seteleitä ei voi muuttaa rahaksi eikä niistä voi antaa vaihtorahaa takaisin.

Eazybreak

Eazybreak-mobiiliseteleillä voi maksaa henkilökohtaisia seuran jäsen- tai peruskurssimaksuja joko kokonaan tai osittain. Seuran toimipiste löytyy Eazybreak-sovelluksen käyttöpaikkahausta nimellä Ju-Jutsu Oulu ja toimipaikkakoodilla U475.