Ju-Jutsu Oulu kuuluu muiden Hokutoryu-seurojen tavoin Suomen Karateliittoon, minkä vuoksi jokaisella seuran jäsenellä lajista tai iästä riippumatta tulee olla voimassa oleva liiton lisenssi. Vuonna 2023 harrastajalisenssin hinta on 10 € ja ohjaajalisenssin 20 €. Lisenssin ohella on mahdollista hankkia myös edullinen lisenssivakuutus.

Lisenssin hankkiminen

Karateliiton lisenssit hankitaan Suomisport-sivustolta, joka on Suomen Olympiakomitean ylläpitämä digitaalinen palvelu liikunta- ja urheiluseuroille.

 1. Siirry Suomisport-sivustolle.
 2. Kirjaudu palveluun syöttämällä joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Jos olet junioriharrastajan huoltaja, käytä omaa yhteystietoasi.
 3. Ensimmäisellä käyttökerralla sinua pyydetään luomaan Suomisport-tili. Seuraa sivuston antamia ohjeita.
 4. Sisäänkirjautumisen jälkeen pääset varsinaiseen ostovaiheeseen. Valitse näkyvillä olevasta listasta Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin -vaihtoehto.
 5. Valitse, oletko hankkimassa lisenssiä itsellesi vai huollettavalle lapsellesi. Jos olet hankkimassa lisenssiä lapsellesi, sinua pyydetään myös syöttämään lapsesi tiedot.
 6. Syötä lajiksi ju-jutsu. (Huomaa yhdysviiva lajin nimessä.) Oikean vaihtoehdon alla näkyy Suomen Karateliitto ry.
 7. Valitse itsellesi sopiva lisenssityyppi. Suurimmalle osalle seuran jäsenistä riittää harrastajalisenssi. Ohjaajilla tulee kuitenkin olla ohjaaja- ja valmentajalisenssi.
 8. Syötä lisenssiseuraksi Ju-Jutsu Oulu ry.
 9. Valitse haluamasi vakuutus tai ilmoita, että olet hankkinut vakuutuksen muualta.
 10. Tarkista tekemäsi valinnat yhteenvedosta ja jatka maksuvaiheeseen.
 11. Maksun jälkeen kaikki on valmista. Saat ostoksestasi kuitin sähköpostiisi ja näet hankkimasi lisenssin tiedot myös omalla Suomisport-tililläsi.

Jäsenkortti ja jäsenedut

Lisenssin hankittuasi voit ladata puhelimeesi Karateliiton jäsenkortin maksuttomalla Cardu-mobiilisovelluksella. Sovellus on saatavilla Google Play- ja App Store -sovelluskaupoista.

Lisenssin haltijana saat myös käyttöösi vaihtelevia etuja ja alennuksia eri varusteliikkeistä ja palveluntarjoajilta. Ajantasaiset jäsenedut ovat nähtävissä Cardu-sovelluksen kautta.